Zombie mod dolazi u PUBG Mobile u februaru

Zombie ubice, radujte se! Tencentova originalna saradnja sa Capcomom za Resident Evil 2 će konačno dovesti legije zombija na PUBG Mobile.

Resident Evil 2 je objavljen 25. januara za Xbox One, Windows i PS4. Očekuje se da će se zombi režim pojaviti sa zvaničnim 0.11.0 ažuriranjem na PUBG Mobile do prve sedmice februara i da će se zvati “Resident Evil: Sunset”. Trenutno, PUBG Mobile 0.11.0 beta je dostupan za preuzimanje na Androidu i iOS-u veličine 1.7 GB.

Na osnovu testiranja korisnika, igrač će se pojaviti u Erangelu na ostrvu poznatom kao Raccoon City Police Station zajedno sa 59 drugih igrača. Horde zombija će se pojaviti u talasima sa povećanjem poteškoća na mapi, prisiljavajući igrače da ne samo paze na neprijatelje, već i da paze i na zombije u isto vrijeme. Specijalni bossovi kao što su Licker i Tyrant također će se pojavljivati za dodatne izazove. Ubijanje ovih bossova i zombija će dati igračima više nagrada i plijen da im pomognu da duže prežive.

Igrači i ljubitelji serije Resident Evil će također rado primijetiti da su zombi pokreti i napadi tečni i veoma slični konzolama i PC verzijama. Tu je i aktivan dnevni i noćni ciklus za dodavanje dinamičnijeg djelovanja u mješavinu. PUBG Mobile Squad će također omogućiti igračima da se udruže u timovima od 4 da bi poboljšali izglede za preživljavanje.

Jesicuo.ba će nastaviti da ažurira još detalja o PUBG zombi modu kada bude dostupan.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *