O nama

Jesicuo.ba  –  sajt za oglašavanje na internetu. Obzirom da su online mediji postali važan izvor vijesti za sve veći broj građana, na inicijativu grupe mladih osnovan je portal Jesicuo.ba. Proizvod je dugog istraživanja i planiranja, prateći potrebe, kako mladih osoba, tako i svih konzumenata interneta i, konačno, višemjesečne izgradnje do perfekcije.

Jesicuo.ba nastoji tačno, objektivno i pravovremeno informisati čitatelje u lokalnoj zajednici, ali i one širom BiH. Posjetioci će, osim novosti iz društva, pronaći i stručne članke iz različitih oblasti nauke, tehnologije, psihologije, ali i mnoštva zabavnih i humorističkih sadržaja.

U želji da budemo drugačiji, šireći pozitivne priče i vibracije, na portalu će se objavljivati sadržaj iz svijeta, zabave, kulture i nauke, bez crne hronike i politike.

Jesicuo.ba jedan je od malobrojnih portala, čiji je redakcijski tim sastavljen od članova akademske zajednice, koji će usmjeravati sadržaj prema interesima potencijalnih pratilaca i čitalaca portala.