Coca-Colina podrška mladima

Nauči više, primijeni znanje i kreni dalje – #NaučiPrimijeniKreni

Šta je Coca-Colina podrška mladima u BiH?

Projekt Coca-Colina podrška mladima je nacionalni program kompanije Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo koji treću godinu zaredom prepoznaje, razvija, osnažuje i motivira na uspjeh učesnike, čineći ih konkurentnijim na tržištu rada.

Nezaposlenim motiviranim pojedincima, otvorenim za nova saznanja i prilike, program nudi učenje životnih i poslovnih vještina neophodnih za zapošljavanje i bolje pozicioniranje na tržištu rada. Projekt je namijenjen mladim ljudima starosne dobi od 18 do 30 godina i cilj mu je pružiti podršku mladima, naročito onima koji nisu zaposleni, niti su uključeni u neki program obuke te onima koji se nisu školovali ili se ne školuju. Fokus programa je na nezaposlenima koji žele unaprijediti svoja znanja, vještine i kompetencije.

Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo Coca-Colinu podršku mladima pokrenula je 2017. godine i tada je program obuhvatio 200 mladih iz sarajevske i banjalučke regije. Naredne 2018. godine program je realiziran u dvanaest gradova i općina širom Bosne i Hercegovine, a učestvovalo je skoro 700 mladih.

Ove godine kroz program dvodnevnih radionica i posebno osmišljenih prilagođenih predavanja uz vrhunske predavače, profesionalce i mentore, Coca-Colina podrška mladima će za 1.300 mladih omogućiti da razvijaju i usavrše poslovne i lične vještine te steknu kompetencije koje će im pomoći da brže i lakše dođu do zaposlenja.

Prati nas na Facebook-stranici programa kao i zvaničnoj stranici Coca-Cole HBC B-H Sarajevo i saznaj stižemo li i u tvoj grad!

Iskoristi priliku i prijavi se! #NaučiPrimijeniKreni

Zašto Coca-Colina podrška mladima?

Ako imaš 18―30 godina, nemaš posao, a imaš želju da razvijaš sebe i svoje vještine i kompetencije koje će ti pomoći da povećaš svoje šanse za bolju budućnost i zaposlenje, ako smatraš da su ti potrebne smjernice i savjeti kako da pronađeš i ugrabiš najbolju priliku, ostaviš dobar utisak i pokažeš sve svoje kvalitete u najboljem svjetlu, a otvoren/-a si za nova saznanja, nova poznanstva i nove kontakte, onda je ovo program za tebe.

Prijavi se na program Coca-Colina podrška mladima u BiH, koji će se ove godine održati u više od 12 bosanskohercegovačkih gradova!Izvor: https://ba.coca-colahellenic.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *